VI GØR DET | HAMMELEV - STYDING - LADEGÅRD - TØRNING - JERNHYT
     
Hammelev galleri Hammelev og omegn  

HSUF tennis

k DSCN8889Tennisafdelingen råder over 3 tennisbaner, hvoraf de 2 baner er belagt med grus, og den tredje bane er asfalteret. Baneanlægget er placeret umiddelbart vest for Hammelev Hallen med fælles indkørsel fra Hammelev Bygade, og anlægget er meget velplejet takket være en aktiv baneformand og dennes frivillige hjælpere, der bistår baneformanden ved større opgaver.

Grusbanerne bliver klargjort hvert forår til tennissæsonen. Vi håber på at se rigtig mange nye såvel som "gamle" spillere i alle aldre. Rigtig god sæson til alle.

Gå til TILMELDING til TENNIS, KONTINGENT og GÆSTEBRIK.

Det er GRATIS for alle at spille tennis på asfaltbanen, som kan benyttes hele året.

Tennissæsonen 2017 er skudt i gang.

Billede3a2Grusbanerne er klargjort og åbnet for sommersæsonen 2017. Vi håber at se rigtig mange nye, såvel som "gamle" spillere i alle aldre.

Rigtig god sæson til alle.
Billede1b

Personerne på billedet til venstre holder en velfortjent pause efter klargøring af de flotte tennisbaner. Arbejdet blev udført efter kyndig vejledning af baneformanden Gunnar Christiansen. Fra venstre mod højre ses: Henning Schultz, Kurt Trapp, Kaj Schultz, Arne Hansen, Kaj Hansen, Arne Braas, Viggo Hansen, Henning Hansen, Gunnar Christiansen og Frank Gade. Foruden at deltage i baneklargøringen sørgede Henning Schultz for tilberedningen af det kulinariske, som var velfortjent belønning til baneformanden og hans trofaste hjælpere for det flotte arbejde. Tak fra tennis-afdelingen for jeres indsats.

På billedet til højre ses vor aktive baneformand Gunnar Christiansen foran indgangen til tennisanlægget.


Foto: Preben Hjortlund.