VI GØR DET | HAMMELEV - STYDING - LADEGÅRD - TØRNING - JERNHYT
     
Hammelev galleri Hammelev og omegn  

Yoga event i Hammelev Hallen 23. september

 Registrering lukket
Kategori
Gymnastik
Dato
23 september 2018 10:00
Venue
Hammelev hallen - Hammelev Bygade 28A, 6500 Vojens
Telefon
3032 1877

Yoga event i Hammelev Hallen

Søndag d. 23. september 2018 kl. 10.00-15.00.

Kom og prøv forskellige former for yoga. Alle kan være med ----- også mænd. I pausen mellem modulerne serveres en frokostbolle og vand. 
Der vil ligeledes være frugt undervejs.


Deltagergebyr kr. 250,-

Tilmelding til yoga eventDagens program

Kl. 10:00 Modul 1 Mediyoga ved Pernelle Lilliendal (Åbenrå).

Jeg hedder Pernelle Berger Lilliendal, ejer af Lilliendal Yoga, hvor jeg underviser i medicinsk yoga (mediyoga), og så arbejder jeg også som bioanalytiker. Jeg har dyrket forskellige former for yoga i flere år, men er faldet for mediyoga, som 
er en yogaform, hvor alle kan være med.  Mediyoga er en terapeutisk yogaform fra Sverige, hvor det er udviklet i samarbejde med det svenske sundhedsvæsen. I mediyoga bliver der lagt vægt på vejrtrækning-øvelser, meditation og simple men effektive øvelser/stræk for kroppen.
Mediyoga skaber ro og balance.

Kl. 11:15 Modul 2: Power yoga for kvinder ved Tina Ahmt (Haderslev).

Power yoga for kvinder, en tempofyldt session, hvor vi bruger yoga til at få varmen i hele kroppen. Med udgangspunkt i klassisk hatha yoga snuser vi til nogle af de mere styrkekrævende øvelser. Der er plads til individuelle pauser, så alle kan være med.
Tina Ahmt er yogainstruktør i Haderslev Gymnastikforening. Hun har 5 års erfaring med en bred målgruppe fra børn, nybegyndere, øvede og seniorer – og senest mandeyoga. Tina har DGIs yogauddannelse.

Kl. 11:15 Modul 2: Yoga KUN for mænd ved Dion Kølby (Silkeborg).

Yoga for mænd, hvorfor gå til yoga og hvordan får man “almindelige” mænd til yoga. Dette var mit udgangspunkt for at lave yoga for mænd i Silkeborg.
Navnet er Dion Kølby, og jeg har praktiseret yoga "on and off" i ca. 5 år og med en hatha grunduddannelse - taget hos Lene Borresen i 2016 - var “off” ikke mere en mulighed, yogaen havde slået rødder i min krop og sind, og jeg syntes, at det var en klar fejl at andre mænd ikke fik eller får den glæde, som yoga giver mig. Så med en tilgangesvinkel der hed, yoga behøver ikke være “orange” eller kun noget for smidige mænd eller kvinder - men for alle, ville jeg sætte et hold op kun for mænd, uden krav og med muligheden for at mærke den krop, som mange ikke mærker til hverdag, og med et “yoga omklædningsrum” som mange savner fra eksempelvis fodbold osv.
Når vi er på måtten, så er vi lige så dedikeret som på alle andre klasser, men når der eksempelvis er vandpause (skal siges at klassen normalt foregår i 37g), er der en mere løs stemning og gerne med et grin, men når klassen bliver “kaldt til samling” i bjergets stilling er der 100% fokus, og det der kendetegner disse klasser er fokus og grin..
Så denne klasse kan beskrives som klassen “kom og se hvad der sker” specielt hvis du ikke har prøvet yoga før, og ikke ved hvad det der yoga er, så kom glad for alle kan være med og jeg lover vi kommer til at grine, lave balanceøvelser, arbejde med styrke, og måske også svede bare lidt..

Håber vi ses, måske kommende yoga worrior.

Kl. 12:15 Pause

Kl. 13:00 Modul 3: Fællesmodul ved Dion Kølby (Silkeborg).

Min måde at undervise på er min egen, jeg underviser meget intuitivt og med en åben tilgang til yoga, dvs.at der nogen gange sker ting, som på ingen måde er planlagt, for hvad er det værste, der kan ske? ja netop - et grin er det værste, og det er ikke så slemt tænker jeg...

Kl. 14:00 Modul 4: Yin Yoga ved Danja Bundgaard (Vejen).

Yin-yoga er en yogaform, hvor det for alvor handler om at mærke sig selv. Det er blid yoga, hvor de enkelte stillinger holdes mellem 3 og 5 minutter, enkelte længere tid. De fleste yogastillingerne er liggende eller siddende. Ved at blive flere minutter i de samme yogastillinger, når du at finde en helt speciel ro og et nærvær i stillingerne, som er unik for denne yogaform. Du mærker intensitet, og det lærer dig "at være med det, der er" – uden at flygte fra det. Det er en læring, din hjerne tager med sig ud i det pulserende hverdagsliv, så du også kan få glæde af din yoga uden for yogamåtten.
Gå på opdagelse i en yogaform, der selv om den lyder passiv, går aktivt i krop og sind.
Danja Bundgaard er til daglig ansat som yogalærer i Vejen Idrætscenter. Det startede i 2010 med en DGI 60 timers yoga uddannelse. Siden er det blevet til mere end 700 timers yoga lærer uddannelse og et hav af workshop i ind og udland. Af uddannelser kan nævnes 100 timer efteruddannelse Yin-yoga uddannelse ved Mari Nordstrøm/SATTVA yoga i København. 50 timer Yin-yoga uddannelse ved Ulrica Nordberg i London.

Hvad skal du medbringe

Medbring (hvis muligt): yogamåtte, yogaklodser, tæppe.

Vi glæder os til at se jer.

HSUF gymnastik Kontaktperson: Charlotte Hansen, 30321877

 
 

Alle datoer

  • 23 september 2018 10:00