VI GØR DET | HAMMELEV - STYDING - LADEGÅRD - TØRNING - JERNHYT
     
Hammelev galleri Hammelev og omegn  

Vil du se mit smukke hjem

Kategori
Foreninger
Dato
16 marts 2019 09:30
Venue
Hammelev Sognehus - Kirkeforte 4B, 6500 Vojens
Telefon
2322 9396
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vil du se mit smukke hjem

Mange mennesker opfatter deres bolig som en slags Hjemmeværn, der skal beskytte privatlivet.
Men samtidig er boligen for mange også et ”identitets-projekt”, som man gerne viser frem og gerne vil anerkendes for. Altså både en ”hule” og en ”scene”.
Det er blandt andet det, som Malene Breunig, lektor på Syddansk Universitet, kommer ind på, når hun holder foredrag i Lørdagshøjskolen i Hammelev Sognehus lørdag 16. marts.
Hun har gennem mange år forsket i og skrevet bøger om, hvordan vi indretter os – og hvorfor.
- Danskerne bruger mange penge på deres bolig. Hvis det ikke lige er møblerne, håndklæderne eller porcelænet, der skal skiftes ud, så skal der males, tapetseres og møbleres om, bygges ny carport eller anlægges ny have, fortæller hun.
- Men hvordan kan det være, at vi bruger så meget tid og mange penge – og hvorfor er boligen for mange et projekt under stadig forvandling og perfektionering? Det korte svar er, at det er vi blevet opdraget til – gennem magasiner som Bo Bedre og TV-udsendelser om boligindretning, svarer hun.

Tilmelding

Tilmelding til Vibeke Kersting, mobil 2322 9396 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Anna Marie Bohsen, mobil: 2532 8826 – mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
 

Alle datoer

  • 16 marts 2019 09:30