VI GØR DET | HAMMELEV - STYDING - LADEGÅRD - TØRNING - JERNHYT
     
Hammelev galleri Hammelev og omegn  

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen til en ny dejlig gymnastiksæson i den flotte gymnastiksal

Sæsonen begynder i uge 39 for de fleste hold. Hvis der er andet starttidspunkt er dette anført.

bukspring

Oversigt over hold finder du her: link til eller indsættelse af gymnastiktilbud. Tilmelding er mulig fra den 1/9 2019 her på hjemmesiden www.hammelev.dk under gymnastik.

 Download Gymnastiktilbud 2019/2020

Kort beskrivelse af de enkelte hold

Tons og tumlastik

Holdet for de yngste (ca. 1-3 år) sammen med mor/far eller bedsteforældre. Der bliver lagt vægt på grundmotorik og stimulering af sanserne. En hyggelig søndagstime for alle deltagere.

Mikrofræs

Her mangler voksenhænder. For at holdet kan blive til noget skal der min. 1 voksenperson frem fra busken. Vi har en leder og en flok medhjælpere klar, men mangler en mere med ”førerkasketten”. Du behøver ikke have den store gymnastikerfaring. Du bliver selvfølgelig klædt på til opgaven med ideer og kurser (hvis du vil). Det behøver ikke at være en forældre --- alle er velkomne, hvis de vil give en hånd med. Henvend dig til Charlotte B. Hansen (30321877).
Fuld fart frem!!! De to yngste årgange i børnehaven skal fyre energi af. Der arbejdes stadig med grundmotorik og tilvænning til redskaberne og sidst men ikke mindst, så skal der leges 😊.

Turbokids

Ældste årgang i børnehaven og 0. kl arbejder med grundspring og styrkeøvelser gennem leg. Man begynder at arbejde med basale spring som møller, håndstand og trampolinspring.
Stjernerne:
1. - 3. kl. drenge og piger har mulighed for at blive rigtige stjerner på dette springhold. Her er der mulighed for at dygtiggøre sig inden for de forskellige spring. En træning består af opvarmning, styrke og spring.

Spring-mix

Blandet springhold fra 4. kl og opefter. Vi skal udnytte den nye springgrav og den nye springbane MAX. Vi skal have sved på panden og prøve vores grænser af.
Spring team HVHM:
Dette hold er et samarbejde mellem Hammelev, Vilstrup og Hoptrup/Marstrup. Du skal gå på Spring-mix for at kunne gå på dette hold. Se separat beskrivelse.
Obs: der trænes onsdag i ulige uger. Opstart uge 37.

Motionsdamer

Holdet begynder i uge 43. Opvarmning, stolegymnastik, store bold, små bold, øvelser på gulv og elastikker er noget af det man kan opleve på dette hold. En gang i måneden holdes der fælles kaffehygge.

Kombitræning

Kondition og styrketræning (der giver sved på panden og et smil på læben) primært uden redskaber. Holdet er både for mænd og kvinder. Alle kan være med uanset koordinationsevne og fysisk form. Der gives garanti for forbedret kondition 😊

Mandagstræning for kvinder

”Fuld gas” kun for kvinder 😊 Der skal svedes, grines, pustes og arbejdes hårdt. Kondi, styrke, balance og stabilitet er noget af det gennemgående i træningen.

Yoga

Der er deltagerbegrænsning på begge yogahold. Først til mølle via tilmeldingen på hjemmesiden. Ønsker du at genoplade batterierne i en travl hverdag, så kom og være med. Medbring tæppe/trøje. Der er mulighed for at låne yogamåtte, klodser og strop.
Vær obs på at holdene ikke træner i samme sal. Torsdagsholdet begynder først i uge 40.

Med håbet om en god sæson.
HSUF gymnastik

 

 Se dette spændende tilbud

Download Spring Team