VI GØR DET | HAMMELEV - STYDING - LADEGÅRD - TØRNING - JERNHYT
     
Hammelev galleri Hammelev og omegn  

HSUF tennis

k DSCN8889Tennisafdelingen råder over 2 tennisbaner, som begge er belagt med grus. Baneanlægget er placeret umiddelbart vest for Hammelev Hallen med fælles indkørsel til hallen fra Hammelev Bygade, og anlægget er meget velplejet takket være en aktiv baneformand og dennes frivillige hjælpere, der bistår baneformanden ved større opgaver.

Grusbanerne bliver klargjort hvert forår til tennissæsonen. Vi håber på at se rigtig mange nye såvel som "gamle" spillere i alle aldre.

Rigtig god sæson til alle.

Gå til TILMELDING til TENNIS, KONTINGENT og GÆSTEBRIK.

 

Tak for tennissæsonen 2019 samt godt arbejde.

Banelukning 22 oktober 2019 cEfter en god, dansk sommer er grusbanerne klargjorte til vinterens komme. Tak til vores dygtige baneformand Gunnar Christiansen og alle hans frivillige, trofaste hjælpere for godt og flot arbejde i hele sæsonen. Banerne og arealet omkring banerne samt klubhuset er igen i år blevet passet og plejet under ledelse af Gunnar, så det er en stor fornøjelse for os alle - ikke mindst for brugerne.

Fotoet, der hidrører fra banelukningen i oktober 2019, viser (set fra venstre mod højre) Rolf Felber, Jørgen Thøgersen, Kurt Trapp, Kaj Schultz, Frank Gade, Henning Schultz, Arne Hansen, Hans Christiansen og baneformanden Gunnar Christiansen. Fotoet er leveret af Preben Hjortlund.

Der har atter været rigelig plads på banerne i sæsonen, så vi ser gerne, at flere har tid og lyst til at udfordreIndgang til tennisbanerne spillet i den kommende sæson. Vi håber bl.a., at også børn og unge får lyst til at spille tennis på vores fremragende baner.

I forbindelse med haludvidelsen blev asfaltbanen nedlagt og anvendes nu som parkeringsplads, hvorfra der er adgang til tennisbanerne.

Nu er der taget hul på vintersæsonen, hvor 13 spillere fortsætter spillet, dog på en lidt hurtigere bane, i Hammelev Hallen.

Tak til alle for sommersæsonen 2019 og på gensyn i 2020, hvor vi håber, at der kommer rigtig mange "gamle" som nye spillere i alle aldre.