VI GØR DET | HAMMELEV - STYDING - LADEGÅRD - TØRNING - JERNHYT
     
Hammelev galleri Hammelev og omegn  

HSUF tennis

k DSCN8889Tennisafdelingen råder over 2 tennisbaner, som begge er belagt med grus. Baneanlægget er placeret umiddelbart vest for Hammelev Hallen med fælles indkørsel til hallen fra Hammelev Bygade, og anlægget er meget velplejet takket være en aktiv baneformand og dennes frivillige hjælpere, der bistår baneformanden ved større opgaver.

Grusbanerne bliver klargjort hvert forår til tennissæsonen. Vi håber på at se rigtig mange nye såvel som "gamle" spillere i alle aldre.

Rigtig god sæson til alle.

Gå til TILMELDING til TENNIS, KONTINGENT og GÆSTEBRIK.

 

Tak for tennissæsonen 2019 samt godt arbejde.

Banelukning 22 oktober 2019 cEfter en god, dansk sommer er grusbanerne klargjorte til vinterens komme. Tak til vores dygtige baneformand Gunnar Christiansen og alle hans frivillige, trofaste hjælpere for godt og flot arbejde i hele sæsonen. Banerne og arealet omkring banerne samt klubhuset er igen i år blevet passet og plejet under ledelse af Gunnar, så det er en stor fornøjelse for os alle - ikke mindst for brugerne.

Fotoet, der hidrører fra banelukningen i oktober 2019, viser (set fra venstre mod højre) Rolf Felber, Jørgen Thøgersen, Kurt Trapp, Kaj Schultz, Frank Gade, Henning Schultz, Arne Hansen, Hans Christiansen og baneformanden Gunnar Christiansen. Fotoet er leveret af Preben Hjortlund.

Der har atter været rigelig plads på banerne i sæsonen, så vi ser gerne, at flere har tid og lyst til at udfordreIndgang til tennisbanerne spillet i den kommende sæson. Vi håber bl.a., at også børn og unge får lyst til at spille tennis på vores fremragende baner.

I forbindelse med haludvidelsen blev asfaltbanen nedlagt og anvendes nu som parkeringsplads, hvorfra der er adgang til tennisbanerne.

Nu er der taget hul på vintersæsonen, hvor 13 spillere fortsætter spillet, dog på en lidt hurtigere bane, i Hammelev Hallen.

Tak til alle for sommersæsonen 2019 og på gensyn i 2020, hvor vi håber, at der kommer rigtig mange "gamle" som nye spillere i alle aldre.

GENERALFORSAMLING I TENNIS-AFD.

imagesJUSFSH9THusk at møde op til vores årlige generalforsamling lørdag den 28. marts 2020 kl. 14.00 i Hammelev Hallen
- i forlængelse af tilmeldingen til tennis-sæsonen 2020, der finder sted mellem kl. 13.00 og kl. 14.00.

Dagsorden iflg. vedtægter. Vær ikke bange for at møde op til generalforsamlingen, da ingen vil blive valgt
ind i udvalget mod deres vilje, men vi ser gerne, at nye vil træde til.

Vi håber at se rigtig mange medlemmer til generalforsamlingen, og nye ideer modtages gerne til den nye
sæson.

Tennis-afdelingen er vært ved kaffe og brød samt øl eller vand.

Vel mødt.

Tennisudvalget

Start på tennissæsonen 2020

Så nærmer tiden sig til igen at få gang i tennisketsjerne. Tilmelding til sommersæsonen finder sted lørdag den 28. marts 2020 fra kl. 13.00 til kl. 14.00 i Hammelev Hallen. Alle er velkomne - såvel gamle som nye medlemmer - både motionister og turneringsspillere. Kontingentet er uændret.

TennisspillereHUSK samtidig at forny MEDLEMSKORTET til HSUF (pris kr. 50,00).
HUSK også at medbringe din gamle nøgle til ombytning.
Hvis du ikke har mulighed for at tilmelde dig på dagen: Se Tilmelding.
Vi håber at se rigtig mange, der har lyst til at spille tennis - der er masser af plads. Vores tennisanlæg passes og plejes, så det fremstår meget flot.
Det vil være muligt at aftale tid med Henning Schultz, tlf. 40 48 14 39,  til en eventuel prøvetime.

Der er indkøbt juniorketsjere, der kan lånes til prøvetimen, hvor tennisbolde også kan stilles til rådighed.

Vel mødt til en ny sæson.

Tennisudvalget