VI GØR DET | HAMMELEV - STYDING - LADEGÅRD - TØRNING - JERNHYT
     
Hammelev galleri Hammelev og omegn  

piger sangleg 640x480

Opstart af aktiviteter i kirke og sognehus

Hammelev Sogns Børnekor

Tirsdag den 21. august starter børnekoret igen op. Det foregår hver tirsdag efter skoletid kl. 14.05-15.30 i sognehuset. Børnekoret er for alle piger og drenge i 2.-5. klasse, og det er helt gratis at være med. Første gang hentes de interesserede børn på skolen efter endt skoledag, hvorefter man i samlet flok går over til sognehuset, hvor korundervisningen foregår. Efter en forfriskning går det løs med sang, rytmer, leg og dans. Søndag den 23. september kl. 10.30 kan man høre børnekoret, da de medvirker ved høstgudstjenesten i Hammelev kirke.

 

Hammelev Sognekor

Sognekoret er et lejlighedskor, som mødes 3-4 gange om året. I efteråret øves der til en fælles korgudstjeneste, som i år finder sted i Vedsted kirke søndag den 7. oktober kl. 10.30. Sognekoret er for alle, der kan lide at synge og være en del af et godt korfællesskab. Vi øver følgende dage: 8/9, 14/9, 21/9, 27/9 og 5/10. Korundervisningen varetages af organist Lene Jørgensen, som glæder sig til at komme i gang med korarbejdet igen. Du kan tilmelde sig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 7454 2999. Du er også velkommen til bare at møde op og se, om børnekoret eller sognekoret er noget for dig.

 

Minikonfirmander

Hvert efterår inviteres 3. klasse på Hammelev skole til at komme med på en spændende opdagelsesrejse i kirken. Vi går på opdagelse i kirkerummet og Bibelens fortællinger. Derudover synger, leger og tegner vi også. Det er helt gratis at være, og første gang er torsdag den 13. september efter skoletid kl. 14.05-15.30. Det vil blive delt invitationer ud i klassen, og tilmelding skal ske til Lene Jørgensen.

 

Konfirmander

Søndag den 26. august kl. 10.30 er der konfirmandvelkomstgudstjeneste i kirken for de kommende konfirmander og deres forældre. Bagefter mødes vi i sognehuset til en let frokost og information om opstart. Første undervisningsgang er tirsdag den 28. august kl. 15.30 i sognehuset. Indtil Hammelev får ansat en ny præst omkring 1. november, er det organist Lene Jørgensen, der står for konfirmandundervisningen.

 

Familiearbejde

I de senere år har vi haft spaghettigudstjenester i kirken som et tilbud til sognets børnefamilier, og det fortsætter vi selvfølgelig med. Første gang bliver dog med pølser og brød ved bålhytten bag sognehuset, hvor spejderne også vil deltage. Det foregår torsdag den 30. august kl. 17.00. Efter en levende og spændende fortælling fra Bibelen, sang, aktivitet og en lille overraskelse spiser vi sammen. Det er gratis for børn, og voksne betaler 30,- kr. pr. person. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

 

Babysalmesang

Alle babyer (0-10 mdr.) og deres forældre, bedsteforældre eller en anden voksen inviteres til babysalmesang i kirken. Det er et gratis, musikalsk tilbud, hvor vi synger børnevenlige salmer, leger sanglege, spiller, danser, blæser sæbebobler m.m. Barnet oplever på den måde kirkerummet og den danske salmeskat med alle sanser. Det er hyggeligt og socialt og samtidig udviklende for barnets intelligens. Forløbet er på 8 gange og begynder torsdag den 20. september kl. 10.00 i kirken. Tilmelding til Lene Jørgensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.