VI GØR DET | HAMMELEV - STYDING - LADEGÅRD - TØRNING - JERNHYT
     
Hammelev galleri Hammelev og omegn  

Arrangementer i kirken

Picnic-gudstjeneste (spaghettigudstjeneste) d. 23. maj:
Vi begynder i kirken kl. 17.00, hvor vi vil høre en børnevenlig fortælling fra Bibelen, synge og have en fælles aktivitet. Børnekoret vil også medvirke. Bagefter går vi over på græsplænen ved sognehuset og spiser sammen. Denne aften står det på lækre sandwich fra Ingers køkken. Medbring gerne et tæppe I kan sidde på. Det er gratis for børn, og voksne koster 30,- kr. pr. person. Tilbuddet henvender sig til alle børnefamilier i og omkring Hammelev sogn. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig på forhånd. Hold øje med kommende datoer på Hammelev Kirkes Facebook side, www.sogn.dk og plakater i byen
Friluftsgudstjeneste mandag d. 10. juni kl. 11 i bispehaven
I år holdes 2. pinsedagsgudstjenesten i biskoppens smukke have, som ligger lige ned til dammen - bag bispegården på Ribelandevej 37 i Haderslev. Det er biskop Marianne Christiansen, der vil være prædikant ved gudstjenesten, og musikken står en kvintet fra SMUK for sammen med Haderslev Lærerkor.
Der bliver sat bænke op i haven, men det kan også være en god ide at tage et tæppe med, da der ikke vil være siddepladser til alle. Der vil være mulighed for at købe kaffe og kage, is, vand m.m. efter gudstjenesten, og man er også velkommen til at medbringe madkurv og spise sin frokost i haven.
2. Pinsedag ligger i år d. 10. juni og gudstjenesten begynder kl. 11. Der er begrænset parkering ved bispegården, og derfor henviser arrangørerne til byens omkringliggende parkeringspladser.

Konfirmation d. 5. maj
Markus Juul-Asmussen
Oliver Fabrin Petersen
Aksel Schlodder
Steffen Lücke
Hjalte Grandt Traneskov
Jeppe Aagaard Wedel
Troels Birkelund Hansen
Benjamin Slipsager Aebeloe
Frederik Marcussen
Daniel Wettergren Hansen
Silas Thomsen Erichsen
Mathias Bøgesvang Hansen
Aksel Thye Kyhl
Frederik Westergaard
Sidsel Høft Homilius
Frederikke Lykkeskov
Cecilie Emilie Foder
Louise Skovgaard-Simonsen
Emma Lunde Larsen
Sine Wiborg Thomsen
Ida Schmidt Kristiansen
Mathilde Kael Lauridsen
Lerke Yazmin Celie Buchwald

Indskrivningsmøde for kommende konfirmander 2019-20
6. juni 2019: Indskrivningsmøde til kommende konfirmander i sæsonen 2019-2020, kl. 16.00-17.00 i sognehuset. Præst Julie Aulkær Andersen vil kort fortælle om konfirmandundervisningen og konfirmationen i Hammelev kirke og der vil være mulighed for indskrivning til konfirmation i 2020.

Det er også muligt at tilmelde kommende konfirmander via en ny selvbetjeningsløsning. Klik her https://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Du kan tilmelde dit barn mellem 1. april og 30. september året før konfirmationen. Hvis du ønsker at tilmelde dit barn senere, eller har brug for hjælp, så kontakt sognepræst Julie Aulkær Andersen via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Koncert med AcaVoca: Sæt allerede nu kryds i kalenderen til en koncert med det rytmiske kor AcaVoca tirsdag den 21. maj kl. 19.30. Efter en lille times koncert i kirken, er der kaffe og fællessang i sognehuset.
Gudstjenestetider kan findes på www.sogn.dk
Kontakt:
Sognepræst: Julie Aulkær Andersen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 20 26 65 13
Organist og kirke-/kulturmedarbejder: Lene Jørgensen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.