VI GØR DET | HAMMELEV - STYDING - LADEGÅRD - TØRNING - JERNHYT
     
Hammelev galleri Hammelev og omegn  

kor kirke 2019 960x517

 

Kirkeaktiviteter efteråret 2019

 

Download eller se Gudstjenesteliste september og oktober

 

Børnekor

Hammelev Sogns Børnekor starter igen efter sommerferien tirsdag den 20. august. Det foregår i sognehuset kl. 14.05-15.30. Børnekoret er for alle børn i 2.-5. klasse, og udover et godt fællesskab lærer man at synge og får en masse dejlige koroplevelser, da vi både synger i kirken, på skolen, til skolefesten på Tørning Mølle og er med til korstævner. Det er helt gratis at være med i børnekoret, og der er 3 prøvegange, hvor man kan se, om det er noget, man har lyst til at være med i. Første gang hentes børnene på skolen af korleder Lene Jørgensen.
Sognekor:
Søndag den 6. oktober kl. 10.30 er der fælles korgudstjeneste i Hammelev kirke, hvor Hammelev sognekor, Vedsted koret og Sommersted koret medvirker. Sognekoret er for alle voksne i og omkring Hammelev, der har lyst til at synge og være med i et dejligt korfællesskab. Koret øver følgende 4 fredage i sognehuset kl. 15.30-17.30: den 13., 20. og 27. september samt den 4. oktober. Der vil desuden være en fælles øveaften med de andre kor den 3. oktober. Nærmere info og tilmelding til Lene Jørgensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Minikonfirmander

3. klasse på Hammelev skole inviteres i efteråret til at komme på en opdagelsesrejse i Hammelev kirke. Vi vil gå på opdagelse i kirken og i de bibelske fortællinger, og derudover vil vi synge, lege, tegne og lave opgaver. Det foregår 10 torsdage i efteråret efter skoletid kl. 13.15-15.00 i sognehuset. Bemærk det ændrede tidspunkt! Første gang er den 12. september, og som afslutning medvirker vi ved gudstjenesten den 24. november. Sognepræst Julie Aulkær Andersen og organist Lene Jørgensen står for opdagelsesrejsen, og de vil hver gang hente børnene i skolegården. Det er helt gratis at være med, og invitationer vil blive delt ud i klassen.

Babysalmesang

Babysalmesang er et gratis, musikalsk tilbud til de mindste børn (0-10 mdr.) og deres forældre, bedsteforældre eller en anden voksen. Vi synger børnevenlige salmer og sange, leger sanglege, spiller, danser og blæser sæbebobler, så barnet oplever kirkerummet og den danske salmeskat med alle sanser. Det er hyggeligt og socialt og samtidig udviklende for barnets intelligens. Vi begynder i kirken kl. 10.00 og slutter af i sognehuset med en kop kaffe/te. Forløbet er på 8 torsdage med start den
19. september og slut den 14. november. Tilmelding til organist Lene Jørgensen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Spaghettigudstjeneste

Efterårets spaghettigudstjenester er fastlagt til følgende datoer:
Torsdag den 29. august
Tirsdag den 24. september
Torsdag den 31. oktober
Tirsdag den 26. november
Første gang den 29. august mødes vi traditionen tro sammen med spejderne i bålhytten, hvor vi har fælles opstart. Vi samles kl. 17.00 om sang, fortælling, drama, aktivitet og spisning. Børn spiser gratis, og det koster 30,- kr. pr. voksen. Mød bare op. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

Høstgudstjeneste

Søndag den 29. september kl. 10.30 er der høstgudstjeneste i Hammelev kirke. Børnekoret medvirker, og alle børn inviteres til at være med til at bære frugt og grønt ind i kirken ved gudstjenestens begyndelse. Bagefter er der auktion og fælles samvær.